Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
fredag 6. november 2015 kl. 06:55
Lendino er hot Nordic startup

Business Insider har kigget nærmere på fintech – teknologiske løsninger til den finansielle sektor. De har blandt andet fået øje på, hvad der sker i norden. Og udpeget de 12 såkaldte ”hottest Nordic fintech startups”.

Af Karina Hartmann

Danske Lendino er med på deres liste over de 12 mest spændende fintech startups. Lendino blev stiftet i 2013 og er en lånemarkedsplads, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til kreditværdige virksomheder.

CEO og partner i Lendino, Asger Trier Bing udtaler om listen:

Det er positivt, at de lægger mærke til nordiske startups. Og så er det da fedt for os, at Lendino er med på den liste. At de har fået øje på os skyldes nok i høj grad, at vi er markedsledere her i Danmark.”


Se hele listen her: The 12 hottest Nordic fintech startups


Læs også:


Lendino: underskud af virksomheder, der søger lån

Lendino runder 10 lån og udvider ejerkredsen


De seneste år har fintech-fokus været på nye virksomheder inden for finans og it, men fintech omfatter også it-virksomheder, der leverer løsninger til den finansielle sektor såvel som store etablerede finansielle spillere.

 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign