Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
fredag 10. juni 2016 kl. 06:53
Launch fest og Global Sharing Week

Det er Global Sharing Week i næste uge, hvor alle former for deleøkonomiske tiltag bliver promoveret via forskellige spændende events. I den forbindelse blev beta versionen af deemly lanceres d. 9. juni 2016 med en stor launch fest på Dare2Mansion.

Deemly fik første runde investering i april fra SDTI, og har tæt på 400 bruger sign-ups, der er skrevet op til at være med fra start. De er i fuld gang med at integrere de første platforme og har mange flere i pipelinen.

»Vi har arbejdet hårdt de sidste måneder på at få deemly lanceret – og i går skete det så, da vi frigav vores beta version. Deemly er et online reputation site, som aggregerer alle brugernes personlige ratings og anmeldelser på tværs af deleøkonomiske platforme så som eBay og Airbnb til en samlet score, som viser hvor troværdig hver enkelt bruger er. Lanceringen sker i forbindelse med Global Sharing Week – et tiltag, som sætter fokus på de gode tanker og initiativer, som deleøkonomien repræsenterer. Lige nu snakkes der meget Uber og sort arbejde og vi vil gerne bidrage til også at sætte fokus på de positive ting som deleøkonomien også kan. Deleøkonomien er i drastisk vækst, og forventes at udgøre 335 milliarder USD i 2025 på globalt plan, men en af de store udfordringer for væksten er tillid brugerne i mellem. Faktisk er op mod 49% af befolkningen bange for at tage del i deleøkonomien, fordi de ikke stoler på fremmede og det vil vi gerne ændre. Forskningen viser, at aggregerede anmeldelser øger tilliden og dermed også aktiviteten med op til 150 pct. på platformene,«
udtaler Sara Green Brodersen, CEO i deemly.

deemly.co er et reputation site, som samler alle dine ratings og reviews fra deleøkonomiske platforme så som ebay, Airbnb, m.v. et sted. Det højner troværdigheden og tilliden brugerne imellem og gør det lettere for brugerne at komme i gang med at bruge nye platforme. Derudover viser forskellige studier, at når troværdigheden stiger, så følger aktiviteten med, hvilket betyder at platformene tjener flere penge.

Deleøkonomien er i stor vækst i Danmark og resten af verdenen, og flere studier viser, at den kommer til at være omkring 335 miliarder i 2025. Der er masser fokus på deleøkonomi, også fra den Europæiske Kommision, der i denne uge har udsendt en rapport om emnet.

 

 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign