Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
fredag 6. januar 2017 kl. 06:56
Et rent fornuftsægteskab

Efter længere tids forarbejde har Michael Pluszek, adm. direktør for PlusRen, og Andreas Legarth, stifter og adm. direktør for A.L. Totalservice, besluttet at sammenslutte deres firmaer, under PlusRen’s navn.

Dette er ikke nogen spontan beslutning. Michael Pluszek og Andreas Legarth har kendt hinanden i to år, gennem Michael Pluszek’s arbejde som Business Coach. Michael har coachet Andreas i hans ledelse og forretningsudvikling af A.L. Totalservice – derfor har de to iværksættere også i forvejen kendskab til hinandens værdier og ledelsesstil.

Om sammenslutningen fortæller Andreas Legarth: »Michael og jeg har talt om, at slå vores firmaer sammen i flere måneder, hvor vi har talt lidt frem og tilbage og efter noget tid blev snakken alvor, da vi begge kunne se potentialet.«

Michael Pluszek supplerer: »Som Andreas’ Business Coach har jeg været meget imponeret af den gejst og passion, som han har for sit arbejde. Jeg kender Andreas’ værdier og ved, at han vil give det alt hvad han har, for at det skal køre godt i vores fælles virksomhed.«

Beslutningen, om at tage skridtet og slå de to firmaer sammen til ét, sker på baggrund af fælles værdier om dedikation og kvalitet, samt ambitionen om at gøre PlusRen til en landsdækkende service.

Derudover har Andreas og Michael det til fælles, at de begge er iværksættere og så har de en masse lidenskab, for deres firmaer og for den service de yder.

»Service handler helt essentielt om at gøre noget for andre mennesker – og så selvfølgelig blive økonomisk kompenseret for det. Rengøring er noget alle har brug for og her gør et professionelt rengøringspersonale, der virkelig ved noget om rengøring, en kæmpe forskel for indeklimaet, som så igen påvirker folks sundhed, energi og ydeevne – hvilket især er relevant for erhvervssektoren, hvor PlusRen’s kunder er,« fortæller Michael.

Andreas uddyber: »Fordi både Michael og jeg er iværksættere, så har vi en del af os selv i vores firmaer og i vores arbejde. Det handler om, at skabe noget og skabe forandring med det vi laver – sådan er det for os begge to. Det gør, at vi begge er meget involverede i, hvordan vores fælles firma bliver udformet og at vi udfører noget arbejde, som vi begge kan stå inde for.«


Begge firmaer har også haft en solid popularitet og vækst, hvor PlusRen har mangedoblet sin vækst, adskillelige gange siden dets lancering i 2009 og A.L. Totalservice har mere end fordoblet deres omsætning de seneste 2 år.

Ved deres sammenslutning udvides både PlusRen og A.L. Totalservice i antal kunder, ansatte og i geografisk placering – det er en udvikling, der vil fortsætte efter sammenslutningen, der trådte i kraft d. 1 januar 2017.

Det er visionen at det nye, og fælles, PlusRen skal gå nationalt og blive det førende rengøringsfirma i hele Danmark, med et konsekvent fokus på kvalitet i deres rengøringsservice.
 

LÆS OGSÅ: Vaskeægte rengøringssucces vokser videre

 

 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign