Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
fredag 16. december 2016 kl. 06:52
Accelerace starter samarbejde med Lund Universitet

Et netop indledt forskningsprojekt sætter sig for at undersøge og identificere hvilke teamdynamikker, der karakteriserer succesfulde startup teams. Man hører igen og igen, at teamet og teamdynamikken er afgørende for, om man lykkes og nu bliver emnet forsket i blandt nogle af de mest lovende startups.

Projektet ledes af Anna Brattström Ph.d. fra Centre of Entrepreneurship School of Economics and Management på Lund Universitet.

»På Lund Universitet forsker vi i teamdynamikker inden for innovation og iværksætteri. Samarbejdet med Accelerace er meget værdifuldt for os og har allerede åbnet dørene til nogle af de bedste og mest lovende startup teams, og vi er allerede i gang med at lave interviews. Forskningsprojektet løber over de næste tre år, hvor vi vil få en dybere og mere værdifuld indsigt i team-dynamikker hos startups,« siger Anna Brattström, Ph.D. hos Lund universitet.

I Accelerace har man netop arbejdet meget med områder såsom dette i udvælgelsesprocessen til programmerne. Og i dette nyindledte samarbejde vil Accelerace stå for at formidle kontakt til nogle af de dygtigste og hurtigst voksende danske og internationale startup teams.

David Ventzel, business accelerator og investor hos Accelerace, udtaler til Iværksætteren:
»Startups handler i høj grad om mennesker, og ikke mindst de teams, som arbejder tæt sammen for at udvikle morgendagens teknologier og løsninger. Netop teamdynamikker, rollefordelinger, kompetencer, fagligheder mv., er af stor betydning for os, når vi udvælger startups til vores acceleratorprogram. Vi har siden 2008 arbejdet med over 300 startups og går meget struktureret og målrettet til værks i vores screeningsmetoder. Derfor ser vi et rigtig godt match imellem os, de talentfulde startups, vi netop har optaget, og de højprofilerede, dygtige forskere på Lund Universitet. Vi er meget spændte på at se, hvad konklusionerne af forskningsprojektet bliver.«

 - 177,9 KB

 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign