Cxense Display

 

Øverst oppe - 31,9 KB

BLIV DEN NYE TED-TALKER...

Bliv bedre til at formidle din ekspertise uden at gå på kompromis med din faglige integritet.

ØVERST OPPE har specialiseret sig i at træne eksperter, forskere og specialister i projektfremlæggelser, konference-præsentationer og korte faglige indlæg.

ØVERST OPPE arbejder med specialister og forskere inden for bl.a. jura, it, økonomi og medicin.

Ring og hør nærmere, hvis du har lyst og mod på et personligt forløb på telefon + 45 20 96 01 97. Eller skriv til retorisk konsulent, Michael Lykke, på michael@overstoppe.dk.

Læs mere på www.overstoppe.dk

 
 - 58,5 KB

God ledelse er vejen til vækst for iværksætteren
”En virksomhed bliver ikke større end indehaveren” er en påstand, der rummer visse sandheder. Der er mange årsager til, at kun ganske få iværksættere bliver vækstiværksættere. En af de vigtigste er manglende fokus på ledelse, hvor iværksætteren mere har fokus på produkter og kunder og mindre på at få tingene sat i system og lagt en strategi for virksomheden.

God ledelse kan læres - et LMI forløb handler om dig og dine resultater
Vil du udvikle dig som leder og opnå bedre resultater i forhold til din egen indsats, medarbejdernes indsats og i forhold til virksomhedens bundlinje? Så er LMI forløbet en effektiv og målrettet måde at styrke din lederrolle på.
Meget afhænger af lederen – derfor er lederudvikling også personlig udvikling
LMI uddannelsen er målrettet dig som iværksætter og virksomhedsleder med de udfordringer, der ligger i denne rolle – både dig, der er ny i rollen – og dig, der har haft rollen i en årrække og gerne vil blive bedre til at lede.
 

Kort om LMI
Leadership Management International™ er en af verdens ledende organisationer for udvikling af ledelse. Veldokumenterede programmer, en effektiv udviklingsproces og kompetente erfarne sparringspartnere er den kombination, der giver vores kunder og deres medarbejdere hurtige og varige resultater. Dette er hovedårsagen til vores succes i Danmark og globalt. Se mere på www.lmi.dk.
 

Kontakt Erik Ryberg på er@lmi.dk eller 86 80 30 18 for yderligere information.

 

 Infolink_kurser - 4,7 KB

Har du brug for indspark til dig og din virksomhed?

Infolink Kurser arbejder med at gøre dig bedre til det, du allerede kan – og hjælper dig med at udnytte dit potentiale til det yderste.

Iværksætteruddannelsen handler om at få dig bedst muligt rustet til en hverdag som iværksætter. Der er tre forskellige trin, som tager emner op, der har relevans for livet som selvstændig - jo højere trin, des længere er du med din virksomhed. På de enkelte trin kommer du omkring elementerne i drift af egen virksomhed; jura, moms, finansiering, salg, markedsføring, regnskabsforståelse, målsætning, handlingsplaner, netværk, strategi og ledelse – alt sammen med fokus på din virksomheds fremtid.

Læs mere på www.iværksætteruddannelsen.dk

Her kan du lære mere om de enkelte trin, og se hvad tidligere kursister har fået med sig.

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign