Cxense Display

Holbæk Erhvervsråd - 9,2 KB

 Holbæk Erhvervsforum - Vi styrker iværksætterens konkurrenceevne   

Holbæk Erhvervsforum – som bor på Danmarks største vækstfabrik - understøtter et progressivt erhvervsklima i Holbæk Kommune og har stort fokus på iværksætteri. Drømmer du om at etablere egen virksomhed, er vi parate til at hjælpe dig på vej med individuel vejledning og sparring. Vi afholder desuden månedlige rådgivercaféer med professionel erhvervsrådgivning, ligesom vi åbner døre for dig til de rette netværk og muligheden for vidensdeling med eksperter og andre iværksættere. Med andre ord kan Holbæk Erhvervsforum styrke din konkurrenceevne og bidrage til at gøre dine erhvervsmæssige ambitioner til virkelighed. Endelig er vi også klar til at hjælpe dig med at finde de rette kontor-, lager- og produktionslokaler her i Holbæk til fordelagtige priser og blot 45 minutters kørsel fra København.

Læs mere: www.heforum.dk

 

 Infolink_kurser - 4,7 KB

Har du brug for indspark til dig og din virksomhed?

Infolink Kurser arbejder med at gøre dig bedre til det, du allerede kan – og hjælper dig med at udnytte dit potentiale til det yderste.

Iværksætteruddannelsen handler om at få dig bedst muligt rustet til en hverdag som iværksætter. Der er tre forskellige trin, som tager emner op, der har relevans for livet som selvstændig - jo højere trin, des længere er du med din virksomhed. På de enkelte trin kommer du omkring elementerne i drift af egen virksomhed; jura, moms, finansiering, salg, markedsføring, regnskabsforståelse, målsætning, handlingsplaner, netværk, strategi og ledelse – alt sammen med fokus på din virksomheds fremtid.

Læs mere på www.iværksætteruddannelsen.dk

Her kan du lære mere om de enkelte trin, og se hvad tidligere kursister har fået med sig.

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign