Cxense Display

Få helt nye måder at arbejde på med Office 365

Dit komplette kontor i skyen

Office 365 giver dig adgang til de Microsoft Office-værktøjer, du kender og stoler på samt professionelle it-tjenester, som er nemme at administrere. Alt dette på op til 5 enheder og på tværs af devices, om det er pc’er, smart phones eller tablets.

Office 365 er en cloudbaseret service som bliver hosted af Microsoft og som bringer de velkendte desktop applikationer med virksomhedsmail, kalendere (som kan deles), instant mesaging, videomøder og fildeling sammen. Med Office 365 får du sikre forretningsværktøjer for en lav og forudsigelig, månedlig omkostning.

Kort sagt støtter Office 365 op din virksomheds daglige drift og behov ved at gøre det muligt at arbejde produktivt, næsten alle steder fra, se mere proffesionel ud samt understøtte kommunikation og samarbejde.
 

Office365 - 63,5 KB

Se mere på www.office365.dk/business

 

Itheco - 11,2 KB

Har du behov for IT-assistance til start af virksomhed, eller at vedligeholde din nuværende virksomheds infrastruktur?

Hos Itheco Business Solutions kan vi hjælpe dig med at etablere IT delen af din nye virksomhed, uanset om du har et traditionelt IT behov, eller ønsker at benytte dig af de nyeste tiltag i Skyen (Cloud Computing) som betyder du ikke skal investere i dyre serverløsninger, og som giver dig og dine kunder maksimal sikkerhed.

Vi kan også være dig behjælpelig med at sørge for at din nuværende IT infrastruktur fungerer optimalt, og give dig nogle bud på hvordan du bedst og billigst kan sikre din virksomheds IT i fremtiden.

Kontakt Michael Carlsen - E-mail: mca@itheco.com eller ring ham op på +45 70 270 650
 

 

 - 8,1 KB

Brug for de bedste IT-folk til 1/3 af omkostningen?

Har din virksomhed et behov for dygtige og veluddannede IT medarbejdere, for at realiserer jeres plan? Løsningen kan være IT Offshore/Nearshore – omkostningen er typisk en tredjedel af tilsvarende danske ressourcer.

InCaptiva Offshore Solutions tilbyder danske virksomheder adgang til højtuddannede IT medarbejdere, som typisk arbejder direkte i din projektledelse og udelukkende for din virksomhed. inCaptiva Offshore garanterer din virksomhed  - det bedste fra to verdener  - i form af dine egne medarbejdere til en meget attraktiv løn, fortsat med et professionelt Setup med en dansk ledelse og efter danske aftaleforhold.

Vil du læse mere om, hvorfor det er en fordel for iværksættere at bruge IT Offshore?, så læs denne blog.

Kontakt Hans Henrik Groth via hhg@incaptiva.dk eller telefon 4086 7378 for yderligere information.

Læs mere om InCaptiva Offshore Solution A/S her og IT Offshore her.

 

Valhal IT - 1,8 KB

Få frihed med en cloud-løsning

Valhal IT er en virksomhed, som har specialiseret sig i cloud-løsninger. Med en cloud-løsning kan I spare de dyre servere væk: ingen vedligehold, ingen strøm, ingen backupbånd og få hele virksomheden i skyen. 

Microsoft office 365

Slut med serverrettelser, opdateringer og opgraderinger – Office 365 klarer det hele. Få mail med kalenderdeling, mail på mobil og al den frihed du kan ønske dig for under 30,- kroner om måneden.

100% gratis IT tjek

Vi tilbyder at kigge på jeres nuværende løsning og komme med forslag til hvordan I kan spare på IT-budgettet i fremtiden og det er til og med 100% gratis. 

Læs mere på www.valhal-it.dk

 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign