Cxense Display
Findes i: #39 (Januar/2009) side 6
Artikeltype: Ideer
Forfatter(e): Iben F. Skjærlund
   

En webshop , der sælger brugskunst, er ingen nyskabelse. Til gengæld er det unikt, at webshoppens kunder selv kan sætte butikkens varer på auktion, som man kan på Dubuy.dk. Ønsker man eksempelvis en skind-taske til 1.495 kr., og denne skindtaske er en mulig auktionsvare, kan man sætte den på auktion i fire timer. Man byder automatisk en startpris, i dette tilfælde 800 kr., oghar ingen budt over prisen ved hammerslag, får man tasken til 800 kr. Vil man ikke selv holde øje med auktionen, er det muligt at indgive et maxbud, hvorefter Dubuy.dk automatisk byder for en, hvis budet overbydes – så længe der altså findes plads inden for max-budet.

“Der findes masser af internetbutikker, og konkurrencen bliver større og større. De der overlever, er dem som forstår at give kunderne indflydelse og give dem en oplevelse – og det får de i høj grad gennem auktionerne,” siger Kenneth Madsen, som har startet Dubuy.dk ved siden af sit deltidsjob som lærer. Varerne køber han hos leverandører i det meste af verden, og nogle varer får han selv produceret.

“Når vi lægger varer ud til auktion, aftaler vi det altid med leverandørerne, så de er indforstået med det. Rigtig mange synes det er god idé, fordi de ser Dubuy.dk som et oplagt sted at komme af med restpartier,” siger Kenneth Madsen og fortæller at kunderne efterhånden strømmer til. Det giver håb om, at han snart vil kunne kvitte lærerjobbet helt. (ifs)

www.dubuy.dk

Relaterede

Købologi for viderekommende (1) // Pæne billeder til websitet (1) // En ny istid truer (1) // Kildevandssheiken (1) // Giv mig så noget rabat (1) // Holges gamle spand (1) // Vagthund i cyberspace (1) // Sving dig i lianerne (1) // Netværkeren (1) // Se din hjemmeside som en pakke vaskepulver (1) // Hvem siger nej til 19,8 millioner? (1) // Er der penge i folks mobiloptagelser? (1) // Bamser, badeænder og bundlinje (1) // Tjekket tøj i store størrelser (1) // Erik Damgaards op- og nedtur (1) // Din grønne købmand (1) // Opskriften på en succesfuld netbutik (1) // Innovation på skolebænken (1) // Den rette hylde (1) // Forkælelse til din bærbare (1) // Hvad kan man starte uden en krone på lommen? (1) // Nyt liv til gamle bøger (1) // Sprogøre for musik (1) // Pistoler, piger og pilsnere (1) // Selina Juul (1) //
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign