Cxense Display
Findes i: #74 (April/2013) side 30
Artikeltype: Ung og selvstændig
Forfatter(e): Ida Maria Angelo
   
Selvom Rasmus Borup Nielsen kun er 17 år gammel, har han i to år haft sin egen virksomhed. Det går så godt, at han nu har 10 medarbejdere ansat.

Som 10-årig kom han med på bagagerumsmarkeder, hvor han solgte sit brugte lejetøj. Allerede på første dag havde han tjent 1200 kroner, hvilket var en enorm sum for den lille dreng. Han fik blod på tanden, og straks var iværksætterlysten vækket. Som 16-årig droppede han ud af skolen for at satse 100 pct. på sin virksomhed.

Fra hobbyplan til virksomhed
I 2010 mødte han Casper Blom, og her tog tingene virkelig fart.
”Jeg gik fra at drive en virksomhed på hobbyplan til en virksomhed, hvor der pludselig skulle laves fakturaer. Kunderne blev større og større i takt med, at alting blev mere seriøst,” siger Rasmus Borup Nielsen.

I dag har Rasmus sammen med vennen Casper Blom fire forskellige webbutikker, der sælger alt fra undertøj og golfbolde til mobiltilbehør. 

I 2012 stiftede de sammen med Henrik Skafte B2C virksomheden DealFighter.dk ApS. Samme år begyndte de ligeledes at investere i andre iværksætterprojekter, heriblandt det danske tøjmærke Rebels Union ApS, Trademen.dk ApS og iCovers.dk Aps.

- Hvordan kan I gøre det billigere end alle andre?
”Fordi vi køber restpartier, som stadig er fine varer. Dem kan de få til en meget lav pris, og så er det nemt at sælge varerne videre en formidabel pris,” forklarer Rasmus Borup Nielsen.

Highschool dropout
Rasmus Borup Nielsen fortryder ikke, at han for halvandet år siden droppede ud af handelsskolen.
”Det er umuligt at jonglere skole og virksomhed, hvis man skal have succes,” siger Rasmus, som arbejder minimum 12 timer om dagen.
”Ellers ville jeg ikke have den succes, som jeg har nu. De ting, som jeg ellers ville have lært på handelsskolen, lærer jeg ved at have min egen forretning,” siger han og påpeger, at hvis han skal gå ind i noget, går han ind i det 100 pct.
”Det er klart, at jeg havde kunnet tingene efter handelsskolen, men for mig var det ikke det optimale. Jeg har lært det på egen hånd.”

Masser af succes
”Omsætningen steg enormt, efter at vi for et halvt år siden startede DealFighter.dk, hvor vi sælger varer til halv pris. Nu omsætter vi for ca. 2 millioner om måneden,” fortæller Rasmus Borup Nielsen begejstret.
”Det går kun én vej frem, og det er opad. 80 pct. af vores omsætning kommer ind fra DealFighter.dk. Trademen.dk har vi stadig, men vi har netop fået en ny partner i Trademen.dk, så vi kan fokusere mest på DealFighter.dk,” siger Rasmus Borup Nielsen og påpeger, at fokus skal ligge på én forretning, indtil man bygger noget nyt op.

I sidste måned var Rasmus Borup Nielsen rundt på 30 handelsskoler landet rundt og holdt foredrag om iværksætteri og om viljen til at forfølge sin drøm.
”Jeg gør det ikke bedre end alle andre – jeg knokler bare røven ud af bukserne,” slutter han.

 

FAKTA:

Trademen ApS
Hjertebarnet. Trademen er en efterhånden forholdsvist stor B2B handelsvirksomhed, hvor de opkøber og sælger varepartier. De har desuden tilføjet en B2B afdeling, hvor de varetager flere virksomheders B2B salg. Trademen ejes af Rasmus Borup Nielsen og Casper Blom.

DealFighter.dk ApS
Trademens søstervirksomhed. Casper og Rasmus har længe haft et brændende ønske om at indtage B2C markedet med deres mange produkter fra Trademen, hvilket er sket nu. De har startet deres eget dealsite DealFighter.dk. De forventer at være ude i 6 lande i løbet af 2013, og alene i Danmark regner de med at afsende 50.000 pakker til glade danskere med alverdens produkter til en minimum besparelse på 50 %.

iCovers.dk ApS
iCovers.dk er en webshop, der sælger covers samt tre fysiske forretninger, hvor de reparerer telefoner.

 

 

Denne artikel blev bragt i magasinet IVÆRKSÆTTEREN nr. 74. Magasinet udkommer 8 gange årligt, og et abonnement koster 399 om året + moms. Du kan lige nu tegne abonnement, hvor du modtager de to første magasiner for kun 49 kr. Abonner her

Alt materiale på IVAERSAETTEREN.dk er beskyttet af ophavsret. Dele af artikler og protrætter må refereres med tydelig kildehenvisning. For brug af materiale og artikler til undervisningsbrug mm, kontakt IVÆRKSÆTTERENs redaktion på info@ivaerksaetteren.dk

 

Relaterede

Er du fri agent eller iværksætter (1) // Iværksætter eller entrepreneur (1) // Lego-konge af cyberspace (1) // Automatik med sikkerhedsventil (1) // Gang i netsalget (1) // Moderne mælkemand savner konkurrenter (1) // Klogere på forretning (1) // Se din hjemmeside som en pakke vaskepulver (1) // Outsource dig til frihed og rigdom (1) // En vellykket fest (1) // 3D-film til talentudvikling (1) // 4 timer om ugen er nok (1) // Kvinder smager på succesen (1) // Er der penge i folks mobiloptagelser? (1) // Vækst og bløde værdier går hånd i hånd (1) // Imperium med vokseværk (1) // Køge Iværksættermesse (1) // Cykelbanditten bryder med traditionerne (1) // Ny fond vil investere i sociale iværksættere (1) // Danmark skal have flere succesfulde iværksættere (1) // Husk din yndlingsvin (1) // Mød de 6 hatte på Iværk&Vækst (1) // Mød Jesper Buch - manden med opskriften på succes (1) // Iværksætterhøjskolen (1) // Unboss dig selv og din organisation (1) // Fra virksomhedsleder til iværksætter på en weekend (1) // Morten Strunge: Virksomheden er det vigtigste i mit liv (1) // Ideerne kommer af sig selv. Resten er hårdt arbejde (1) // Tøjdesigner pimper campingvogne (1) // Millionær uden forretningsplan (1) // Gamle vaser i nye striber (1) // Pistoler, piger og pilsnere (1) // Iværksættermentor (1) //
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign