Cxense Display
Findes i: #68 (September/2012) side 14
Artikeltype: Messe
Forfatter(e): Jakob Engel-Schmidt
   
Det er de nye idéer og ikke mindst de mennesker, der evner at føre dem ud i livet, som Danmark skal leve af i fremtiden. Og det er de gode eksempler, der skal vise vejen. Berlingske Business og Radio24syv åbner derfor spalterne og mikrofonen for iværksættere og spirende erhvervsdrivende på Iværk&Vækst 2012.

Berlingske Business og Radio24syv slår pjalterne sammen for at sætte iværksætteri øverst på dagsorden, når Øksnehallen i København den 14. og 15. september danner rammen om landets største iværksættermesse, Iværk&Vækst.

Berlingske stiller med tre journalister, der ud over at dække messens mange aktiviteter for og om iværksættere går på jagt efter de udfordringer og barrierer, som iværksættere må overvinde for at få succes med deres idé til en virksomhedssucces.

”Det er min klare forventning, at de nye rammer i Øksnehallen markerer et nyt øget fokus på de iværksættere, der allerede har taget springet og er i gang med at vækste deres virksomhed. Tidligere har drømmerne og konsulenterne fyldt lidt for meget, og det er synd, hvis det afholder de målrettede, ambitiøse iværksættere fra at komme på Iværk&Vækst. For det er dem, vi skal leve af i fremtiden - og det er derfor også dem, vi målretter vores aktiviteter på standen mod,” siger Anders Kanberg.

Radio 24syv flytter derfor en del af deres sendeflade ud på messen og stiller i flere programmer skarpt på iværksætteri og nye investeringer. Desuden kan iværksættere indstille deres forretningsidé til stjernepanelet og komme direkte i radioen, når iværksætterprogrammet, De 6 Hatte, lørdag sender et udvidet program live fra den store scene på Iværk&vækst.

”Jeg er super glad for, at vi i år er med som mediepartner, for det giver os både mulighed for at præge messen og stadfæste os som det medie, der er tættest på de nye ambitiøse virksomheder,” siger Anders Kanberg fra Berlingske Business og vært på De 6 Hatte på Radio24syv.

Iværksættere skaber virksomheder

Ambitiøse iværksættere skaber vækst og arbejdspladser. Ved at give dem taletid og skyde med skarpt på det, der står i vejen for deres succes, håber vi at kunne inspirere flere til at skrue op for ambitionerne - og politikerne til at skrue ned for bureaukratiet.
Kom forbi vores stand på Iværk&Vækst og hjælp os med at få de gode eksempler bredt ud - og forhindringerne ryddet af vejen.

 

Det kan du opleve på standen:

Sig din iværksætter-mening
Er du tilfreds med iværksætternes vilkår i Danmark? Har bankerne strammet livremmen? Er den offentlige rådgivning god nok? Berlingske Business stiller med tre journalister, der gerne vil have dit syn på Iværksætter-Danmark.

Pitch din iværksætteridé til De 6 Hatte
På fredag kan iværksættere komme forbi og pitche deres forretningsidé på 60 sekunder til De 6 Hatte i Radio24syvs radiostudie. De bedste ideer bliver udvalgt og får mulighed for at pitche til stjernepanelet på den store scene foran publikum, når De 6 Hatte sender live fra Iværk&Vækst lørdag kl. 12.00

Lær af de bedste
Flere af de succesfulde iværksættere og investorer fra De 6 Hatte lægger vejen forbi vores stand på messen, hvor de signerer bøger, giver interviews og deler ud af deres erfaringer med at skabe et forretningssucces.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Relaterede

Dyrk iværksætterpotentialet hos kvinder og etniske minoriteter (1) // Vi skal leve af markedsorienteret iværksættelse (1) // Er du fri agent eller iværksætter (1) // Noget ved musikken (1) // Den vidensintensive iværksætter ano 2004 (1) // Iværksætter eller entrepreneur (1) // Aldrig for ung til iværksætteri (1) // Sæt din viden i værk (1) // Iværksætterbølgen anno 2004 (1) // Bog: få tid til det du er bedst til (1) // Stress er livstruende - også for virksomheden (1) // Kan jeg starte firma med en partner på 17 år? (1) // Flere vækstiværksættere med udenlandsk baggrund (1) // Må vi oprette dansk I/S fra Sverige? (1) // Du skal passe dit firma! (1) // Aldrig mere oliventræer (1) // Kvinder smager på succesen (1) // En verden af muligheder (1) // Stolthed og fordomme... (1) // Let's do the Hub (1) // Iværksættere er helte (1) // “Du skal være klar til at ofre alt” (1) // Den politiske kæp i vores hjul (1) // Ejerledede firmaer er kommet godt gennem krisen (1) // Konkurser rammer hårdt (1) // Iværksættermillioner samler støv i Bruxelles (1) // Team Danmark-model kan bane vej for iværksættere (1) // Vækst og bløde værdier går hånd i hånd (2) // Iværksætteri kan også være storindustri (1) // Imperium med vokseværk (2) // Køge Iværksættermesse (2) // På kursus med statstilskud (1) // Kunsten at vinde englenes gunst (1) // Cykelbanditten bryder med traditionerne (1) // Ny fond vil investere i sociale iværksættere (2) // Danmark skal have flere succesfulde iværksættere (2) // Hvorfor flytter danske iværksættere til Silicon Valley? (1) // Rigets iværksættertilstand (1) // Mød Jesper Buch - manden med opskriften på succes (1) // Iværksætterhøjskolen (2) // Unboss dig selv og din organisation (1) // Fra virksomhedsleder til iværksætter på en weekend (1) // Morten Strunge: Virksomheden er det vigtigste i mit liv (1) // Ideerne kommer af sig selv. Resten er hårdt arbejde (1) // Tøjdesigner pimper campingvogne (1) // Det er aldrig for tidligt at blive iværksætter (1) // Millionær uden forretningsplan (1) // Gamle vaser i nye striber (1) // Pistoler, piger og pilsnere (1) // Bocians økonomiske vejrudsigt: Nu vender det… håber vi (1) // Iværksættermentor (2) // Kom i gang med at fejle (1) // Interview med direktøren i Københavns første tech co-working space (1) //
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign