Cxense Display
LEDELSE

Man skal tænke slutningen ind fra starten

Lige så vigtigt det er, at man får overvejet og beskrevet sin virksomheds fremtid og muligheder, lige så vigtigt er det, at man relativt hurtigt får gjort sig nogle tanker om virksomhedens efterliv – og sit eget med det.
LEDELSE

At iværksætte, opbygge og lede på distancen

Ledelse på distancen er et grundvilkår for mange iværksætteri. I vores globaliserede verden kan det spare en for mange penge og sikre effektivitet. Udfordringen er at håndtere distanceledelsen professionelt, og det giver Lars Pedersen fra Helweg & Pedersen ApS her et indspark til.
LEDELSE

Fra succesfuld iværksætter til god leder

Når virksomheden kommer ind et i vækstforløb, starter en svær balancegang, hvor iværksætteren både skal fastholde de styrker, der ligger i at være en mindre omstillingsparat virksomhed, og samtidig skal ud- delegere et større ansvar, hvis iværksætteren ikke selv skal blive en hæmsko for virksomheden.
LEDELSE

Styr på leverancerne - når god projekt- styring fører til vækst

Som iværksættere har vi ofte masser af små og store projekter i gang på samme tid. Dels fordi vi i starten kun har få medarbejdere i virksomheden, og dels fordi vi er i gang med at bygge hele virksomheden op fra bunden. Så hvordan kan vi blive bedre til at gennemføre vores forskellige projekter, så de fører til vækst?
LEDELSE

Arbejdsglæde er nøglen til succes

Gå op i arbejdsglæde med liv og sjæl på arbejdspladsen. Belønningen udbetaler sig typisk overdådigt. De godt 150 mennesker, der deltog i foredragsrækken ”Arbejdsglæde – Live!” fik eksempler på, hvordan man får gladere medarbejdere.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign