Cxense Display
UDDANNELSE

Iværksætteri skal læres i praksis

Kan man uddanne studerende til iværksættere? Ja, mener direktør for iværksætterakademiet Torben Bager – men det skal være undervisning, hvor man lærer mens man handler. Rapport fra fronten inden for iværksætteruddannelse.
UDDANNELSE

Tre-To-En.Nu: Iværksætteri på en ny måde

Hvad sker der, hvis man finder tre lejligheder rundt omkring i landet og stiller dem til rådighed for lovende iværksættere med den klare betingelse, at de skal fokusere på teamet og starte op i fællesskab frem for hver for sig? Kan man overhovedet skabe nye vækstvirksomheder på den måde, eller er eksperimentet dømt til at mislykkes? Jeg kan ikke svare på dette spørgsmål endnu, men min innovations- og rådgivningsvirksomhed Listen Louder har sat sig for at finde ud af det. Derfor søsætter vi den 1. oktober projektet Tre-to-en.nu: Tre iværksætter-lejligheder med plads til i alt 18 iværksættere - udvalgt iblandt +100 ansøgere To måneder til at starte virksomhed op - med hjælp fra over 50 mentorer Én fælles drøm: At leve af at sætte iværk.
UDDANNELSE

På sporet af fremtidens iværksættere

Iværksættere er vigtige for det danske samfund – men vi halter bagud, når det gælder iværksætteri i uddannelsessystemet. Kun en brøkdel undervises i iværksætteri.
UDDANNELSE

I praktik hos en iværksætter

Markedsføringsøkonomstuderende Emil Juulsen Rykær har været i praktik hos iværksættervirksomheden Smagmere.dk. Her beretter han om ophold og udbytte for ham selv og virksomheden.
UDDANNELSE

Stud. iværksætter 2015

Der er stadig behov for nytænkning inden for uddannelsessektoren, hvis uddannelsessystemet skal udklægge iværksætterspirer. Iværksætterforeningen giver ti bud på hvordan.
UDDANNELSE

Tavle og tænkning

”Innovation og iværksætteri i undervisningen” er stadig abstrakte begreber for de fleste. Vi ønsker at forbedre indsatsen i stort og småt, men er sjældent konkrete. Se her et fremragende eksempel på en lærer, som har forstået at omsætte de abstrakte begreber til konkret undervisning.
UDDANNELSE

Få trykprøvet din idé på iværksætterhøjskole

Det er markedet, der bestemmer om din idé er bæredygtig. Sådan lyder grundfilosofien på Iværksætterhøjskolen, hvor man over tre weekender kan nå frem til, om man skal springe ud i at starte egen virksomhed.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign