Cxense Display
Findes i: #26 (September/2007) side 45
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Jesper H. Andersen
   

Ville det ikke være dejligt, hvis man kunne sidde hjemme ved skærmen med en kop kaffe og tjene kassen på at skrive lidt indlæg på nettet? Jamen det kan man faktisk! Ikke at det er nemt, og det kan tage tid at bygge op, men det kan lade sig gøre. Britt Malka videregiver i hæftet ”Tjen penge på nettet” ti års erfaringer til den, der vil i gang, men gerne vil springe begynderfejlene over.
Hæftet kommer på 80 sider rundt omkring hvordan man startet en blog (og tjener penge på reklamer), opretter mailinglister (og tjener på at sælge andres produkter), og endelig etablerer en netbutik (og selvfølgelig tjener penge på at sælge sine egne produkter). Det er ikke meget plads til tre emner, men det er tilstrækkeligt til at man kan komme godt i gang. Britt Malka prøver nemlig ikke at fortælle alt, men vælger en indgangsvinkel, der fungerer, og som kan kopieres. Det er lige fra de indledende overvejelser over hvordan man får teknikken til at virke og til hvordan man skaber trafik på sin blog, mailingliste eller website. Man kommer faktisk op i omgangshøjde på en eftermiddagstid, og dermed er hæftet bestemt vores varmeste anbefalinger værd.
 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign