Cxense Display
Findes i: #40 (Februar/2009) side 41
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Jesper H. Andersen
   
Hvordan når succesfulde mennesker alt det, de når? Er der nogle guldkorn at samle op, eller løber de lige så forvirrede rundt som resten af os, og lader dagens indsats styre af, hvilke mails der kommer ind? Det har Jens Islin sat sig for at bore lidt i i bogen ”Effektiv på job?”, hvor han lade 12 succesfulde danskere fortælle, hvordan de strukturerer deres arbejdsdag. Det er folk som Mogens Lykketoft, Henrik Qvortrup, Flemming Østergaard og Lotte Heise, der giver fif fra sig på siderne, og resultatet er en sjov lille bog, der kan læses på et par aftener inden lyset slukkes godnat.
    De portrætterede forholder sig bl.a. til, hvordan de svarer på mails (og om de svarer), hvordan de organiserer deres arbejdsdag, og hvordan de holder styr på alle opgaverne uden at gå ned med stress. Nogle er meget strukturerede og arbejdsomme, andre mere afslappede, men alle har de arbejdsprincipper, der bidrager til deres effektivitet. Det er måske ikke ligefrem en bog, man bør storme ud og købe, men kender man en iværksætter, der har et eller andet at fejre, er der her en oplagt receptionsgave.

”Effektiv på job?”, af Jens Islin, Lindhardt & Ringhof, 144 sider, kr. 199,95
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign