Cxense Display
Findes i: #24 (April/2007) side 45
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Jesper H. Andersen
   

”En bog om søgemaskiner er for gammel, den dag den udkommer,” siger it-eksperten, som vi konsulterer, når vi har spørgsmål om teknik. Men når det er sagt, så mener han ikke at der er sket afgørende nyt på søgemaskinefronten de sidste to år, og det er heldigt, for så kan vi stadig anbefale bogen ”Bliv nr. 1 på Google”, som vi netop er kommet i besiddelse af.
    Som det nok er de fleste bekendt, har internetsøgemaskinen Google lagt alle andre søgemaskiner bag sig. Som virksomhed er der en verden til forskel på at komme op som nummer 1 i søgeresultaterne, og som nummer 563 på side 17, når der søges på et ord inden for ens branche. Gør man sin hjemmeside Google-venlig, er der meget at vinde rent markedsføringsmæssigt – og det er ganske gratis.
    Bogen gennemgår i detaljer, hvor man skaber et website, der får topplacering, eller optimerer sit eksisterende website til Google. Den indeholder også information om Google-annonceringsprogrammerne AdWords og AdSense, samt et kapital om, hvordan man bruger Google som søgemaskine.
    Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og man behøver ikke at være teknikkyndig for at være med. Den er let læst, billig, og handler om gratis markedsføring, når man ser bort fra udgiften til at udvikle hjemmesiden. Det er obligatorisk læsestof for alle iværksættere

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign