Cxense Display
Findes i: #41 (Marts/2009) side 41
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Jesper H. Andersen
   

Kreativitet og iværksætteri hænger uløseligt sammen, sådan at forstå, at et vist mål kreativitet er en fordel, når man skal starte og udvikle en virksomhed. Men kreativitet ses af mange som noget, man enten har, eller ikke har. ”Jeg er ikke kreativ”, siger mange til sig selv. Vås, siger Roger von Oech, der er forfatter til ”Rusk op i din kreativitet”. For det handler om at lære at tænke kreativt og begynde og opfatte sig selv som kreativ – at give sig selv kreativ licens, som han skriver i et af sine mange råd.
    Når folk ikke opfatter sig selv som kreative, er det på grund af ti tillærte mentale blokeringer. For eksempel, at der er altid er ét rigtigt svar, at reglerne skal følges, eller at man ikke må fejle.
    Disse ti blokeringer går von Oech i flæsket på i hans værk, der er fyldt med øvelser som kan hjælpe kreativiteten på vej, og eksempler til at illustrerer pointerne.

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign