Cxense Display
Findes i: #45 (September/2009) side 31
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Mikael Kristiansen
   

Martin Thorborgs bog “E-pusher” er nu på gaden i en version 3.0 med opdaterede informationer og mere materiale. Man kan indvende, at bogen er for dyr, at den ikke ville have taget skade af en redaktionel gennemgang, at Thorborg taler for meget om sin egen virksomhed SPAMfighter osv. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at “E-pusher” er sprængfyldt med tips og tricks til folk, der enten har en webshop eller planlægger at oprette en, og at Thorborg evner at formidle sine egne omfattende erfaringer med ehandel på en lettilgængelig måde, der ikke gør tingene sværere, end de er, men samtidig konstant understreger, at man ikke skal tro, at man kommer sovende til succes som ekøbmand.
Priser og versioner er et kapitel for sig. I forhold til version 2.0 er “E-pusher 3.0” udvidet med små 60 sider til i alt 183 sider. Prisen er stadig 1.875 kr. inkl. moms, hvilket ikke ligefrem kan siges at være billigt for en bog. Hvis man har en webshop og følger bare et par af Martin Thorborgs råd, skal man dog nok hurtigt få tjent de penge ind igen. Synes man alligevel, at det er for dyrt, kan man nøjes med en gratisversion – E-pusher Light – på små 80 sider, eller man kan købe en trykt version af bogen til 625 kr. inkl. moms og forsendelse. Papirversionen har imidlertid ikke alle de nyeste artikler med og har i sagens natur heller ikke links til diverse video- og lydklip med Martin Thorborg. De fleste af disse ligger dog frit tilgængelige på YouTube. Har man købt version 1.0 eller 2.0 af E-pusher, kan man opgradere til version 3.0 for 625 kr. inkl. moms.
Mikael Kristiansen

”E-pusher 3.0”, at Martin Thorborg, kr. 1.875,- (opgradering kr. 625,-), www.e-pusher.dk 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign