Cxense Display
Findes i: #47 (November/2009) side 31
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Jesper H. Andersen
   

”De direktører skal fyres omgående. Jeg gør meget ud af at sørge for, at direktøren er i offensiven, og jeg skal ryste lidt i bukserne, når jeg går til møde med dem, fordi de er længere fremme, end jeg er, de har bedre ideer, de er mere dynamiske, de vil mere og de skal se mig som den, der måske hiver dem i frakkeskøderne og siger: ’Vi skal ikke løbe så hurtigt, nu slapper vi lidt af...’ ”.
Citat fra Asger Aamund-biografien, om direktører der ikke tør gå forrest. Vel også en amuse bouche til biografien om en af landets mest kendte erhvervsfolk og iværksætteren bag biotekselskaberne NeuroSearch og Bavarian Nordic.
Bogen giver historien om personen Asger Aamund, familien og erhvervskarrieren og forsøger at beskrive de to selskaber og deres succes. Svaret er, som forfatterne skriver i forordet, ikke ligetil... (jha)

Aamund – om enspænderen, livsværket og familien af Henrik Tüchsen og Søren Funch, Gyldendal Business, 2009, kr. 299,95, www.gyldendalbusiness.dk
 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign