Cxense Display
Findes i: #18 (April/2006) side 20
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Jesper H. Andersen
   
Anette Sand, der også skriver klummen Økonomiske Fif i hvert nummer af Iværksætteren, har lanceret de første hæfter i en serie, der skal give iværksættere svar på iværksætterlivets basale spørgemål.

penge i budgettet eller likvider på kontoen til at hyre dyre rådgivere hver gang det mindste tvivlsspørgsmål opstår. Og det har små tvivlsspørgsmål en kedelig vane med at gøre – f.eks. hver gang der skal afgives oplysninger om ens forret-ning til myndighederne.
Anette Sand havde via hendes virksomhed Inloco Regnskab efterhånden fået erfaring med, at det er de samme spørgsmål som de fleste nystartede iværk-sættere kommer med, og den indsigt har nu udmyntet sig i de første to hæfter i en serie, der skal indeholde lige præcis de svar, som iværksættere oftest er i tvivl om.
»Det kan være svært at få den rigtige hjælp. Der er alt for meget information på nettet og meget af det er ikke særlig struktureret. Jeg laver nogle lettilgænge-lige, redskabsorienterede bøger, hvor der kun er den allermest nødvendige teori. For iværksættere er handlingsorientere-de,« mener Anette Sand.
Det første hæfte, Iværksætterord, er for begyndere. Her kan man slå de begreber op, man støder på, når man er ved at starte op.
Det andet hæfte er for viderekommende. Det handler om hvordan man kommer fra det bogførte materiale til det færdige regnskab.
De næste hæfter i serien kommer til at handle om nøgletal i praksis for små virksomheder, om personaleadministration, og om budgetter.
Alle hæfterne har henvisninger til yderligere materiale på den tilhørende hjemmeside, www.franciskaner.dk.
 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign