Cxense Display
Findes i: #37 (November/2008) side 42
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Jesper H. Andersen
   

AdWords er et ord, du skal kende som iværksætter. Det er Googles sofistikerede annonceringsprogram, hvor du kan få vist små tekstannoncer til folk, der søger i Google på de ord, du gerne vil findes på – f.eks. den type produkter, du leverer. I et nyt Libris-hæfte på 96 sider til 79 kr. gives en gennemgang af, hvordan du kan benytte tjenesten med størst mulig effekt, herunder følger med i, hvor meget du sælger via dine annoncer.
    Hæftet beskæftiger sig også med Google AdSense, som er et annonce-program, hvor du kan tjene penge på at lade andre annoncere på dit website. Om AdSense er et ord du skal kende, afhænger af hvilken type website, du har – der skal rigtig mange besøgende til at tjene andet end håndører på AdSense, og når du fylder dit website op med reklamer for andre, risikerer du at spilde de sekunders opmærksomhed du har fra de besøgende på dit website.
    Men selvom du ikke skal til at rode med AdSense og dermed kun kan bruge halvdelen af hæftet, er de små 80 kr. såmænd ikke urimeligt for at få AdWords-pointerne serveret, lige til at spise.

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign