Cxense Display
Findes i: #36 (Oktober/2008) side 44
Artikeltype: Bøger
Forfatter(e): Jesper H. Andersen
   

Når opstartsprojekter bliver til vækstvirksomheder, kan man meget hurtigt gå hen og få ansatte. Hvis ikke man har erfaring med ledelse, må man lære det på slagmarken, og det betyder typisk samtidig med at man skal holde styr på en million andre ting i det galopperende firma. Så er det rart med lidt hurtigt input, og det er præcis hvad hæftet ”Leder – ny i jobbet” giver. Det er 69 sider med 25 korte kapitler, der opsummerer hvordan du som leder kan planlægge og kommunikere optimalt.
    De tynde Libris-hæfter har et lidt discount-agtigt udseende, men denne oversættelse af en amerikansk håndbog er faktisk spækket med gode pointer, der er lige til at tage i brug næste dag på arbejdet. Selvfølgelig findes der både længere og dybere behandlinger af bogens emner i andre værker, men for de par timer, som det højest tager at pløje dette hæfte igennem, får du næppe bedre valuta for pengene.

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign