Cxense Display
PATENTER OG VAREMÆRKER

Gør dine idéer til aktiver

Hvad gør man, når man har fået en god idé? Hvordan tjener man penge på den? Og hvad skal der til for, at man kan få patent på den? Patent- og Varemærkestyrelsen giver en række gode råd til iværksættere med lyse idéer.
PATENTER OG VAREMÆRKER

Regeringen vil hjælpe

Den danske regering har i årevis arbejdet på en forsikringsordning mod patenttyve. Økonomiministeren er klar til at hjælpe, men projektet har stadig lange udsigter. Via private mæglere kan det dog lade sig gøre at forsikre sig imod krænkelser.
PATENTER OG VAREMÆRKER

Skorstens-Meier fik en god idé

Det ligner et eventyr. Og det er et eventyr. Poul-Ernst Meier fra Farum har opfundet en miljøvenlig skorstensinddækning, der har hente roser hele verden rundt. Men succes koster. Alene det første år løb patentomkostningerne op i en kvart million kroner.
PATENTER OG VAREMÆRKER

Gode patenter koster millioner

At få patent på en opfindelse er for mange iværksættere noget, der virkelig er værd at prale af. Men spørger man eksperterne, er der ikke meget prestige i papiret. Gode ideer handler om cool business - og om cool cash. Er der penge i skidtet, kan det være en fordel at søge patent. Hvis ikke, så glem det.
PATENTER OG VAREMÆRKER

Billigere .dk-domæner

PATENTER OG VAREMÆRKER

Beskyt dine spil og koncepter

PATENTER OG VAREMÆRKER

Søg patenter mere præcist

PATENTER OG VAREMÆRKER

Licensformidling uden patentansøgning - kan man det?

I en række tilfælde kan man med fordel indgå en patentlicensaftale selv om der endnu ikke foreligger en patentansøgning. Men fremgangsmåden er ikke uden faldgruber og bør vælges efter en omhyggelig risikovurdering.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign